4 bibani, unt, sare și piper, vin alb, ulei de floarea-soarelui
Curăță bibanii pe dinăuntru și pe dinafară și șterge-i cu șervet absorbant.
Aprinde din timp cuptorul, să se încingă.
Unge tava cu ulei și așează bibanii în ea. Pune câte puțin unt înăuntrul lor, sare și piper. Toarnă ulei și vin deasupra, presară sare și piper.
Dă tava la cuptor și micșorează focul la temperatură medie.
Lasă la cuptor 30 de minute, apoi scoate tava din cuptor.
Se servesc cu cartofi natur și lămâie. Poate fi și un pahar cu vin alb!
Arată excelent! Să vă fie de bine!
Săptămână frumoasă îţi doresc!
ApreciazăApreciază
Mulțumesc!
Săptămână frumoasă și ție, Potecuță!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Sa va fie de bine!
De dimineata ma invart pe langa biban; am vazut titlul pe blogroll, dar am zis sa mananc ceva inainte de a veni aici, sa nu lesin de pofta! Si tot imi lasa gura apa! Pot face doar cartofi natur. 🙂
Saptamana excelenta iti doresc, Zina draga!
ApreciazăApreciază
Mulțumim! Draga mea, parcă mă simt rău să vă ațâț în van poftele… Sper că atunci când se va putea să ajungi să papi și bibanii, nu doar cartofii!
ApreciazăApreciază
De prea multa vreme nu am mancat peste!
Arata minunat! Sa va fie de bine! 🙂
Numai bine, draga Zina! Seara frumoasa!
ApreciazăApreciază
Mulțumesssc! S-a dus de mult! :))))
ApreciazăApreciază