ȘALĂU CU MAIONEZĂ DIETETIC

20200120_131502

10 fileuri de șalău, pătrunjel verde, sare; pentru maioneză: 1 ou, 1 cartof mic fiert, ulei, sare, suc de lămâie natural

Fileurile se taie în două, de-a latul, se usucă între șervete de hârtie, se sărează, apoi se fierb în vasul special pentru fiert în abur, timp de 10 minute.

20200119_105010

Se iau cu paleta, se așează pe platou și se presară deasupra frunzele de pătrunjel, tocate mărunt.

Maioneza se face ca orice maioneză, numai că, în loc de un gălbenuș, se pune cartoful fiert, răcit, curățat și zdrobit cu furculița.

20200119_110918

Se servește cu cartofi natur.

Un preparat simplu și gustos, se prepară ușor și rapid, în 30 de minute.

9 gânduri despre &8222;ȘALĂU CU MAIONEZĂ DIETETIC&8221;

  1. In ultimii ani salaul a devenit un peste preferat dar sincera sa fiu nu l-am mancat niciodata cu maioneza. Doar gratar sau la cuptor.
    Nici maioneza cu cartof nu am facut pana acum. Nu stiam ca exista asa ceva 😉

    Apreciat de 1 persoană

Mulțumesc pentru vizită și comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.